m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Solskydd uterum

Uterummet är den perfekta kombinationen utav ute och inne som erbjuder en naturnära känsla under alla årstider. Solskydd till uterum kan vara en viktig faktor för att skapa en behaglig miljö och skydda mot solens strålar en riktigt varm sommardag. Med solskydd kan du både hålla större delen av värmen ute men ändå kunna njuta utav solens sken i en härlig miljö. Det finns flera olika alternativ att välja mellan beroende på dina behov och preferenser. Hos oss på Enviroom hittar du precis det du behöver för en behaglig miljö i uterummet!

Öppningsbara tak.

De senaste modellerna och helt unika. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

Vinklade taklameller.

Ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av motordrivna roterbara lameller.

Glastak.

En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

Tak av screenväv.

En elegant, minimalistisk modell med motordrivet terasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar njuta av solstrålarna fullt ut.

Tre säkra val till solskydd i uterum

När du ska välja det perfekta solskyddet till ditt uterum så finns det flera aspekter att ha i åtanke. Hur kommer solskyddet att monteras och drivas? Sitter den på utsidan eller på insidan av uterummet? Hur kommer det påverka utsikten och ljusinsläppet? Därför har vi samlat de tre vanligaste typerna av solskydd och vad som kan vara bra att tänka på när ni ska välja.

Markiser

En av de vanligaste formerna av solskydd till uterum är markiser. Markiser kan monteras på utsidan av uterummet och kan antingen manövreras manuellt eller automatiskt med hjälp av en motor. Markiser kommer i olika storlekar och färger för att passa olika stilar och behov. De kan också komma med olika typer av dukar som kan vara gjorda av flera typer av material. Var noga med att läsa på om materialvalet då dessa kan innebära olika typer av underhåll i längden.

Screens

Ett annat populärt solskydd är Screen. Screens är tillverkade av en speciell typ av väv som blockerar solens strålar och samtidigt bevarar utsikten och ljusinsläppet. Screens monteras vanligtvis på insidan av uterummet och kan manövreras manuellt eller automatiskt. Denna typen av solskydd till uterum är ett populärt val hos många då det effektivt håller nere temperaturen utan att kompromissa för mycket med utsikten och ljusinsläppet. Läs gärna mer om våra screenmarkiser.

Persienner

Sist men inte minst är den klassiska persiennen. Persienner är också ett populärt val av solskydd till uterum. De kan monteras på insidan eller utsidan av uterummet och kan manövreras manuellt eller automatiskt. De är vanligtvis tillverkade av metall, trä eller plast där alla materialen kräver olika typer av underhåll. Persienner erbjuder generellt mer blockering av utsikt och ljusinsläpp men är ett väldigt effektivt val när det kommer till att vilja hålla temperaturen nere.

Vilket solskydd väljer man?

När du väljer ett solskydd till uterummet är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer, inklusive uterummets placering, storlek och stil. Om du har ett uterum som är utsatt för mycket solsken under dagen, kan det vara lämpligt att välja ett solskydd som blockerar solens strålar effektivt. Om ditt uterum är beläget i ett område med starka vindar, kan det vara bättre att välja en markis som kan motstå vindpåverkan eller som monteras på insidan. När du valt ditt solskydd till uterummet och det är dags för installation är det viktigt att se till att installationen utförs på rätt sätt för att säkerställa maximal effektivitet och hållbarhet. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med val och installation av solskydd till uterum.

 

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak. Gå in och läs mer om att köpa pergola i Stockholm och Göteborg.