m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Pergola Stockholm

Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet när du kan få båda? Med våra flexibla uterum och pergolor kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Ett flexibelt uterum ger dig din egen oas, en plats som tillför mycket ljus och ger dig närhet till omgivningen.
En pergola i Stockholm kan vara ett utmärkt tillägg till trädgården eller terrassen. Det finns flera anledningar till varför du bör överväga att köpa en pergola för ditt hem, inklusive förbättrad utomhusliv och ökad fastighetsvärde.

Öppningsbara tak.

De senaste modellerna och helt unika. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

Vinklade taklameller.

Ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av motordrivna roterbara lameller.

Glastak.

En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

Tak av screenväv.

En elegant, minimalistisk modell med motordrivet terasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar njuta av solstrålarna fullt ut.

Ett praktiskt val

En pergola kan ge skugga och skydd från solen under sommarmånaderna i Stockholm. Detta gör det möjligt för dig att njuta av din trädgård eller uteplats även när solen är som starkast. Du kan sitta och läsa en bok, ha en grillkväll med vänner eller bara koppla av utomhus utan att behöva oroa dig för solens skadliga strålar. En pergola i Stockholm kan även ge en avskild och privat utomhusmiljö i din trädgård. Du kan använda den för att skapa en mysig plats att koppla av eller som en utomhusplats för underhållning och middagar. Detta kan också hjälpa till att öka din bostads värde eftersom potentiella köpare ofta söker efter utomhusutrymmen som är bekväma och attraktiva.

Ett snyggt val

En pergola i Stockholm är inte bara otroligt praktiskt men även väldigt snyggt. De kan definitivt vara ett sätt att addera estetiskt värde till ditt hem. Det finns många olika stilar och designs att välja mellan när det gäller pergolor, och du kan välja en som passar ditt hem och din personliga smak. Detta kan bidra till att skapa en mer enhetlig och attraktiv utomhusmiljö.
Solskydd i form av en pergola i stockholm vara en långsiktig investering som ger många års användning och njutning. Våra pergolor är gjord av starka material som klarar av höga vindhastigheter och intensivt regn. De är utformade för att stå emot hårda väderförhållanden, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa bort eller skadas. Istället kan du njuta av din uteplats i alla väder.

 

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.