m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Pergola Stockholm

Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet när du kan få båda? Med våra flexibla uterum och pergolor kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Ett flexibelt uterum ger dig din egen oas, en plats som tillför mycket ljus och ger dig närhet till omgivningen.
En pergola i Stockholm kan vara ett utmärkt tillägg till trädgården eller terrassen. Det finns flera anledningar till varför du bör överväga att köpa en pergola för ditt hem, inklusive förbättrad utomhusliv och ökad fastighetsvärde.

Öppningsbara tak.

De senaste modellerna och helt unika. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

Vinklade taklameller.

Ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av motordrivna roterbara lameller.

Glastak.

En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

Tak av screenväv.

En elegant, minimalistisk modell med motordrivet terasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar njuta av solstrålarna fullt ut.

Ett praktiskt val

En pergola kan ge skugga och skydd från solen under sommarmånaderna i Stockholm. Detta gör det möjligt för dig att njuta av din trädgård eller uteplats även när solen är som starkast. Du kan sitta och läsa en bok, ha en grillkväll med vänner eller bara koppla av utomhus utan att behöva oroa dig för solens skadliga strålar. En pergola i Stockholm kan även ge en avskild och privat utomhusmiljö i din trädgård. Du kan använda den för att skapa en mysig plats att koppla av eller som en utomhusplats för underhållning och middagar. Detta kan också hjälpa till att öka din bostads värde eftersom potentiella köpare ofta söker efter utomhusutrymmen som är bekväma och attraktiva.

Ett snyggt val

En pergola i Stockholm är inte bara otroligt praktiskt men även väldigt snyggt. De kan definitivt vara ett sätt att addera estetiskt värde till ditt hem. Det finns många olika stilar och designs att välja mellan när det gäller pergolor, och du kan välja en som passar ditt hem och din personliga smak. Detta kan bidra till att skapa en mer enhetlig och attraktiv utomhusmiljö.
Solskydd i form av en pergola i stockholm vara en långsiktig investering som ger många års användning och njutning. Våra pergolor är gjord av starka material som klarar av höga vindhastigheter och intensivt regn. De är utformade för att stå emot hårda väderförhållanden, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa bort eller skadas. Istället kan du njuta av din uteplats i alla väder.

 

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.

Vanliga frågor om pergola stockholm

Erbjuder ni montage av pergola i Stockholm?

Ja, våra montörer är utbildade och certifierade för alla pergolor vi bygger och vi erbjuder professionell monteringstjänst för att säkerställa korrekt installation. Vårt erfarna team ser till att din pergola monteras stadigt och på rätt sätt.

Kan jag montera min pergola på en altan?

Absolut, våra pergolor i Stockholm kan monteras på altaner för att förbättra utrymmets funktion och utseende. Detta ger dig en skön plats att njuta av utomhuslivet direkt från din altan.

Får man bygga en pergola utan bygglov?

I många fall är mindre pergolor tillåtna utan bygglov, men det bästa är att konsultera din lokala myndighet för riktlinjer. Att vara informerad om reglerna i din region är viktigt innan du påbörjar byggprojektet.

Kan taken användas i frost?

Om lamellerna inte är helt stängda kan du fortsätta använda dem i frost. Om lamellerna är helt stängda kan kondens mellan lamellerna göra att de fryser när de stängs. I det här fallet bör taket inte användas.

Vilken storlek på pergolan bör jag välja?

Storleken beror på hur mycket utrymme du har tillgängligt och hur du planerar att använda pergolan i Stockholm. Tänk på om den kommer att rymma en sittgrupp, grillplats eller andra möbler.

I vilka färger kan jag få min pergola?

Vi levererar tak i valfri färg och finish för våra pergolor.

Matt, högglans, textur eller något helt unikt för ert projekt.

Oavsett om du föredrar en diskret färg eller en som sticker ut, har vi något för dig.

Jag vill kunna använda rummet året om, vad bör jag tänka på?

För att använda din pergola året om, överväg att installera skjutbara sidopaneler, värmare och belysning för ökad komfort under olika säsonger. Att tänka på praktiska tillägg kan göra din pergola mer funktionell och inbjudande året runt.

Hur mycket snö tål taket?

Den teoretiska vikten av snö sträcker sig från 100 till 200 kg/m³. I praktiken innebär det att ett 10 cm lager snö kan väga upp till 20 kg/m³.

Våt snö kan väga upp till 500 till 600 kg/m³, så ju blötare snön är, desto större belastning kommer ditt tak att utsättas för. Snö som föll för länge sedan kommer att börja pressas ihop av sin egen vikt och blir också tyngre.

Det är därför våra taks lastkapacitet alltid uttrycks i kg/m² och inte snödjup.