m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Pergola Göteborg

Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet när du kan få båda? Med våra flexibla uterum och pergolor kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Ett flexibelt uterum ger dig din egen oas, en plats som tillför mycket ljus och ger dig närhet till omgivningen.
Västkusten är känt för sin vackra kustlinje, men det kan också vara en plats med höga vindar och regn. För att njuta av utomhuslivet i detta klimat är det viktigt att ha rätt skydd för din uteplats. En vindsäker pergola är ett utmärkt val för alla som vill ha ett robust och hållbart skydd mot vinden och andra väderförhållanden på västkusten.

Öppningsbara tak.

De senaste modellerna och helt unika. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

Vinklade taklameller.

Ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av motordrivna roterbara lameller.

Glastak.

En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

Tak av screenväv.

En elegant, minimalistisk modell med motordrivet terasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar njuta av solstrålarna fullt ut.

Slitstarkt material

En vindsäker pergola i Göteborg är nästan ett måste då västkusten är känt för sin blåst. Våra pergolor är gjord av starka material som klarar av höga vindhastigheter och intensivt regn. De är utformade för att stå emot hårda väderförhållanden, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att de ska blåsa bort eller skadas. Istället kan du njuta av din uteplats i alla väder.
Utöver att vara vindsäkra är pergolor också en mycket stilfull och praktisk lösning för att skapa en extra utomhusplats på din fastighet. De ger en bekväm och avslappnad miljö där du kan umgås med familj och vänner, läsa en bok eller bara koppla av och njuta av den vackra västkusten. En pergola i Göteborg kan också användas för att skapa en skuggig plats på din uteplats, vilket är viktigt på varma sommardagar när solen kan vara intensiv.
Att köpa en vindsäker pergola i Göteborg är en investering i din fastighet och din livsstil. Du kommer att ha ett robust och hållbart skydd mot vind och regn, vilket ger dig möjlighet att använda din uteplats året runt. Dessutom kan en pergola i Göteborg öka fastighetens värde och göra den mer attraktiv för potentiella köpare om du någon gång bestämmer dig för att sälja.

Design och utseende

När du väljer en vindsäker pergola i Göteborg bör du överväga material och design. Material som aluminium och stål är vanligtvis starka och tåliga, medan trä ger en mer naturlig och rustik känsla. Du kan också välja mellan olika former och storlekar, beroende på din fastighets specifika behov och din personliga stil.
Sammanfattningsvis är en vindsäker pergola i Göteborg en utmärkt investering för alla som vill njuta av utomhuslivet på västkusten. Våra pergolor är robusta, tåliga och hållbara, vilket gör dem till ett bra val för att skydda dig och din uteplats mot höga vindar och andra väderförhållanden. Med en vindsäker pergola i Göteborg kan du skapa en avslappnad och bekväm miljö på din uteplats, vilket ger dig möjlighet att njuta av den vackra västkusten året runt.

 

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.

Vanliga frågor om pergola göteborg

Erbjuder ni montage av pergolan?

Ja, våra montörer är utbildade och certifierade för alla pergolor vi bygger och vi erbjuder professionell monteringstjänst för att säkerställa korrekt installation. Vårt erfarna team ser till att din pergola monteras stadigt och på rätt sätt.

Kan jag montera min pergola på en altan?

Absolut, våra pergolor i Göteborg kan monteras på altaner för att förbättra utrymmets funktion och utseende. Detta ger dig en skön plats att njuta av utomhuslivet direkt från din altan.

Kan taken användas i frost?

Om lamellerna inte är helt stängda kan du fortsätta använda dem i frost. Om lamellerna är helt stängda kan kondens mellan lamellerna göra att de fryser när de stängs. I det här fallet bör taket inte användas.

Får man bygga en pergola utan bygglov i Göteborg?

I många fall är mindre pergolor tillåtna utan bygglov, men det bästa är att konsultera din lokala myndighet för riktlinjer. Att vara informerad om reglerna i din region är viktigt innan du påbörjar byggprojektet.

I vilken storlek kan jag få min pergola?

Våra pergolor i Göteborg är skräddarsydda på millimetern finns i olika storlekar för att passa dina behov och utrymme. Oavsett om du har en kompakt trädgård eller ett stort utomhusområde, har vi alternativ för dig. De maximala måtten för våra pergolor varierar beroende på modell, vi anpassar dem efter dina önskemål.

Jag vill kunna använda rummet året om, vad bör jag tänka på?

För att använda din pergola året om, överväg att installera skjutbara sidopaneler, värmare och belysning för ökad komfort under olika säsonger. Att tänka på praktiska tillägg kan göra din pergola mer funktionell och inbjudande året runt.

Hur mycket snö tål taket?

Den teoretiska vikten av snö sträcker sig från 100 till 200 kg/m³. I praktiken innebär det att ett 10 cm lager snö kan väga upp till 20 kg/m³.

Våt snö kan väga upp till 500 till 600 kg/m³, så ju blötare snön är, desto större belastning kommer ditt tak att utsättas för. Snö som föll för länge sedan kommer att börja pressas ihop av sin egen vikt och blir också tyngre.

Det är därför våra taks lastkapacitet alltid uttrycks i kg/m² och inte snödjup.

I vilka färger kan jag få min pergola?

Vi levererar tak i valfri färg och finish för våra pergolor.

Matt, högglans, textur eller något helt unikt för ert projekt.

Oavsett om du föredrar en diskret färg eller en som sticker ut, har vi något för dig.