m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Pergola & flexibla uterum.

Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet när du kan få båda? Med våra flexibla uterum och pergolor från högklassiga Renson® kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Ett flexibelt uterum ger dig din egen oas, en plats som tillför mycket ljus och ger dig närhet till omgivningen.

Renson Skye.

Skye® är den senaste modellen och helt unik i sin klass. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

→ Läs mer

Renson Camargue.

Camargue® bygger på samma stomme som Skye och är ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av samma motordrivna roterbara lameller, med skillnaden att det saknar funktionen att skjutas av.

→ Läs mer

Renson Algarve.

Ett klassiskt terrasstak som du kan du kan placera var du vill – på din terrass, uteservering, över utemöblerna, bredvid din pool eller på annan valfri plats.

→ Läs mer

Cubo.

Cubo gör verkligen skäl för sitt namn. En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

→ Läs mer

Renson Lapure.

Den eleganta, minimalistiska Lapure består av ett motordrivet terrasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar att njuta av solstrålarna fullt ut.

→ Läs mer

Mer information.

Pergola och flexibla uterum från Renson
Renson lägger stor vikt på finish, enkelhet och flexibel utforming och flexibelt användande. Med en bred produktserie kan du skapa ett fristående uterum i trädgården, på uteserveringen eller kanske ett relaxrum vid poolen. Produkterna Lapure, Lagune och Toscane är konstruerade med ett vinklat tak mot vägg medan Camargue, Skye och Algarve har platta bladtak. Oavsett om du vill ha ett fristående uterum, en vinterträdgård eller ett enklare terrasstak intill huset så kan vi hjälpa dig. Bygg på med olika väggar och/eller skjutbara partier, integrerad dimbar LED-belysning, infravärmare, glasblad, högtalare mm.

Ultimat kombination av kvalitet och design
Renson erbjuder uterum av högsta kvalitet och som är tillverkade och testade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat. Rummen klarar regn eller till och med snö samt vindstyrkor på uppemot 17 till 32 m/s beroende på tillämpning. Alla uterumspartier måttanpassas efter dina önskemål och går att få i exakt din färg och utförande. Behöver du hjälp med inspiration och idéer? Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring hur du kan forma ditt personliga och helt unika uterum. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig med en helhetslösning utifrån dina unika önskemål.

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.

Vill du ha personlig rådgivning?

Fyll i kontaktuppgifter så hör vi av oss.