m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Pergola för Pool

En pergola är en utmärkt investering för alla som har en pool. Det finns flera anledningar till varför det är en bra idé att köpa en pergola och utöka sitt poolområde med fler möjligheter till umgänge. Med våra flexibla pergolor kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Fördelarna är många och hos oss hittar ni flera varianter på pergola som kan passa till er pool!

Öppningsbara tak.

De senaste modellerna och helt unika. Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag.

Vinklade taklameller.

Ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av motordrivna roterbara lameller.

Glastak.

En stabil ramkonstruktion med många variationsmöjligheter och skjutpartier i glas ger dig ett luftigt uterum som förlänger årstiderna.

Tak av screenväv.

En elegant, minimalistisk modell med motordrivet terasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar njuta av solstrålarna fullt ut.

Öka trivsel på varma dagar

En pergola till poolområdet är en perfekt lösning för personer som vill kunna skydda sig från solens starka strålar eller svalka sig från värmen men fortfarande kunna njuta av att vara utomhus. Det gör att du och dina gäster kan njuta av poolområdet utan att riskera att vistas för länge i solens skadliga strålar. Dessutom skapar skuggan en svalare och behagligare miljö, vilket kan göra det mer lockande att vistas vid poolen under heta sommardagar. Duka ut fika eller lunch och njut av en dag utomhus i behaglig miljö precis vid poolkanten.

Det finns flera olika stilar och typer av pergolor att välja mellan, vilket gör att du kan hitta en som passar ditt poolområde och din stil. Den öppna strukturen av pergolan skapar en känsla av luftighet och elegans som kan förbättra helheten på utseendet av poolområdet. Välj mellan att placera pergolan direkt över poolen eller i anslutning till den. En pergola fungerar även utmärkt för att hänga upp belysning eller andra dekorationer som kan ge poolen en vacker och unik look.

Praktisk avskildhet

En stor fördel med en pergola vid poolen är att den kan ge ditt poolområde mer avskildhet. Med en pergola kan du skapa ett privat utrymme där du kan koppla av och njuta av din pool utan att behöva oroa dig för nyfikna blickar. Detta kan vara särskilt användbart om ditt hus är placerat i ett bostadsområde där grannarna kan ha utsikt över din trädgård.

Gör ditt poolområde till något alldeles extra och skapa möjligheter till att umgås med nära och kära och samtidigt njuta av det härliga sommarvädret. Ta steget idag och utöka ditt poolområde med en pergola från oss!

 

Kontakta oss för en offert på uterum och pergolor.

Enviroom är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.