m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Skjutglas – Skjutdörrar

Med skjutpartier i glas skapas en näst intill sömlös barriär mellan huset, uterummet/balkongen och trädgården. Våra skjutglas paneler är tillverkade i härdat floatglas och fria från ramar längs sidorna. Panelerna glider lätt, tyst och tar minimalt med plats i hopskjutet läge. Den diskreta designen gör systemet lämpligt för att användas även inomhus som skiljevägg och rumsavdelare.

Ramfri.

Ramfria skjutglaspartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. En flexibel och luftig lösning för skjutglas. Med ett enkelt handgrepp anpassar du den fria ytan efter väder och vind.

Ram.

Skjutglaspartier med fast ram skapar en naturlig förlängning av huset och en sluss till trädgården. Stabil konstruktion som kan fås i alla RAL-kulörer.

Mer information

En klok investering med skjutglas

Att ta steget och investera i skjutdörrar till ditt uterum är verkligen ett klokt beslut med många fördelar. Utöver den estetiska förbättringen erbjuder skjutdörrar till uterum en rad funktionella aspekter som kommer att förändra hur du upplever och använder ditt uterum.

Smidigt och enkelt tillträde

Den främsta fördelen med skjutglas är deras smidiga och enkla tillträde till uterummet. Genom att öppna skjutdörrarna skapas en naturlig förlängning av ditt boende, där du snabbt kan förflytta dig mellan inomhus och utomhus. Denna bekvämlighet öppnar upp för otaliga möjligheter – från att snabbt och enkelt kunna bjuda in till sociala sammankomster till att skapa en kontinuerlig känsla av rymd och ljus som genomsyrar både inomhus- och utomhusområdena.

Justerbar ventilation

Dessutom möjliggör skjutdörrarna en justering av ventilationen i uterummet. Detta innebär att du kan njuta av den uppfriskande brisen och det naturliga ljuset samtidigt som du bekvämt styr luftflödet. Skjutdörrarnas konstruktion gör det också möjligt att skapa en öppen atmosfär när du så önskar, och du kan enkelt stänga ute regn, vind eller kyla när vädret kräver det.

Lågt underhåll, hög standard

En aspekt som inte får underskattas är skjutglasens låga underhållskrav. De tillverkas med högkvalitativa material som är robusta och tåliga mot påfrestningar från väder och vind. Detta gör att du kan njuta av ditt uterum utan att behöva bekymra dig över regelbunden rengöring eller omfattande underhållsinsatser. Ditt uterum förblir vackert och funktionellt med minimal ansträngning.

Säkerhet och energieffektivitet

Vidare, utöver den estetiska och funktionella uppgraderingen, är skjutdörrarna en investering i säkerhet och energieffektivitet. Deras struktur och material gör det svårare för obehöriga att ta sig in, vilket ger dig en extra känsla av trygghet. Dessutom förhindrar skjutdörrarna effektivt kall luft från att tränga in och varm luft från att läcka ut, vilket i sin tur bidrar till att reglera inomhustemperaturen och minska dina energikostnader.

Funktionell användning med skjutglas

Sammanfattningsvis, skjutdörrarnas förmåga att skapa en
naturlig övergång mellan inomhus och utomhus, justera ventilationen, minska
underhållsbehovet och förbättra både säkerhet och energieffektivitet gör dem
till en oslagbar investering för ditt uterum. Genom att stänga skjutdörrarna kan du effektivt skydda utrymmet från regn, vind och andra väderförhållanden. Detta möjliggör njutning av uterummet året runt, oberoende av väder, och skapar en mångsidig och funktionell plats som du kan dra nytta av närhelst du vill. Så låt skjutdörrarna öppna upp för en ny
dimension av komfort, stil och användbarhet i ditt uterum.

Kontakta oss för en offert på skjutglas.