m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Screener.

Screener monteras horisontellt eller vertikalt, som tak, vägg, vindskydd eller solskydd på fönster eller i öppna konstruktioner. En screen går att använda till mycket mer än du tror. Screener som monteras framför fönster eller i en öppning kallas även vertikalmarkiser medan de som monteras som tak eller på ett befintligt tak, exempelvis glastak, kallas även horisontalmarkis eller takmarkis.

Fixscreen.

Det effektiva och eleganta sättet att stoppa solens värmeinstrålning genom dina fönster och få ett behagligt inomhusklimat utan att för den delen tulla på estetik eller kontakt med omvärlden.

Panovista.

Med Panovista kan du ha utvändiga screener på dina hörnfönster och slippa skenor i hörnen.

Topfix.

Dukar av screenväv med Zipscreen-teknologi för stram och säker montering att installeras på takfönster, altaner, uterum mm.

Vegascreen.

Dukar av screenväv att monteras på takfönster, altaner, uterum mm. Ger skön skugga och gör att du njuter av takfönster och uterum året om.

Mer information.

En screen framför ditt fönster tar bort cirka 90-95% av värmeinstrålningen vilket ger en enorm komforthöjning och/eller energibesparing. Därtill får du ett solskydd som nästan helt tar bort insynen, samtidigt som du kan se ut genom det (se exempel nedan), vilket du oftast inte kan med invändiga lösningar eller traditionella fönstermarkiser.

Screenen består av plastade glasfiber- eller nylontrådar som är sammanflätade till en ytterst slitstark och varaktig väv. Screenen går att få i en uppsjö av kulörer, enkel- eller flerfärgad, för att smälta in i alla typer av installationer och går att få som öppen, vattentät och mörkläggande.

Kontakta oss för en offert på screener.