m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Doris i Hässelby, med make, surfade runt på nätet för att finna en bra leverantör av sitt nya uterum. Doris fann snabbt att många leverantörer av uterum endast erbjuder standardmått och inte fullt så smakfulla lösningar. När Doris så kontaktade Profilmontage fick hon ett mycket trevligt bemötande. Produkterna kändes också helt rätt.

  • Ja, ska jag ge ett betyg på ett till fem så får det bli en femma. Jag blev mycket bra bemött av Magnus och Peter på Profilmontage. De förstod direkt vad vi var ute efter. Peter gjorde en fin skiss i 3-D som vi fick se. Det blev rätt direkt. Vi ville bara ändra färgen lite på uterummet. Leveranstid och kvalitet på montering var över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Profilmontage, säger Doris.

För oss på Profilmontage är det viktigt att alltid se långsiktigt på våra kundrelationer. Vi vill att våra produkter ska ha en lång livslängd både hållbarhetsmässigt och designmässigt. Här tycker vi att det blev extra snyggt att matcha fasadens vackra gröna färg. Proportionerna blev också riktigt bra. Ett uterum förlänger utesäsongen på ett bra sätt. Våra flexibla lösningar skapar många möjligheter att anpassa uterummet efter aktuell väderlek och temperatur.

Vi på Profilmontage i Billdal tackar för förtroendet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss och våra produkter. Du når oss enklast på 031-841600 eller via e-post på info@profilmontage.se. Varmt välkommen med din förfrågan.