m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Nu har vi på ProfilMontage levererat och monterat en Pergola för en kund i Göteborgstrakten. Kunden valde en Camargue från Renson med ledbelysning i 2 blad i taket och skjutbara glasväggar runt om samt 2 infravärmare från Solamagic. Hela Pergolans olika funktioner styrs med en fjärrkontroll från Somfy.

Pergolan kan monteras fristående eller direkt mot fasaden med en maximal storlek, i 1 enhet, på 6,2×4,5m. Men om man bygger i moduler kan Pergolan få en närmast oändlig storlek.

I ett stängt läge ger terrasstaket inte bara ett skydd mot solen och regnet utan också mot snö eftersom taket klarar laster på upp till hela 110kg/m², motsvarande cirka 1,1m nyfallen snö. Lamellerna är vridbara 150 grader vilket innebär att du kan få den mängd solljus eller ventilation du önskar. Med lamellernas slimmade utformning skapas i vertikalt läge hela 77 procent öppet tak.

Profilerna i ramen är horisontella med en invändig lutning på lamellerna som gör att vatten hela tiden rinner av. Vattnet samlas sedan upp i ramprofilerna och leds vidare ner i benen.

Det finns massor av tillval som exempelvis öppningsbara motordrivna väggar av screen-väv, med eller utan transparent fönster, skjutdörrar eller fasta partier av glas, cederträ eller screen-väv, infällda LED-lampor i olika utföranden och färger, värmare, högtalare etc.

Låt oss skräddarsy din Pergola till perfektion.

Ladda ner ett produktblad om Camargue här. camargue_bro_en