m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Klassiska Göteborgskrogen Chez Amis vid Vasaplatsen har gått i graven och en ny krog har öppnat. Nu har den anrika lokalen bytt namn till Vasaplatsens Brygghus. Det är duktiga ägargruppen Krogpartners AB som har tagit över och som genomfört en totalrenovering. Vi på ProfilMontage har fått äran att leverera den nya uteserveringen. Ägarna driver i dag flera pubar runt Andra Långgatan, bland annat äger de On Stage, Holy Moly och Notting Hill. Detta blir samtidigt det tredje Brygghuset i Göteborg i deras regi. Sedan tidigare finns Jerntorgets Brygghus och Kungstorgets Brygghus. På Vasaplatsens Brygghus är det fokus på husmanskost och ett mycket stort sortiment av öl. 

Uteserveringen vi byggt är ett helt nytt koncept som heter Skye. Det är första gången i norden och andra gången i världen som konceptet byggs. Skye (Kika på bilderna så förstår du namnet) kan också byggas och designas för privat miljö vid villan eller i trädgården. Vi önskar Vasaplatsens Brygghus med personal lycka till. Vällagad mat, trevlig personal och det fina utbudet av öl samt läget vid Vasaplatsen borgar för en succé.

Tack för förtroendet säger vi på ProfilMontage.