m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top
pergola

Pergola är italienska och betyder lövsal eller lövgång, och är ett bra namn på dessa öppna rum som kan vara läckert belamrade med klängväxter eller stilfullt rena, som på bilden. Oavsett om du vill ha en pergola mitt i trädgården eller ihop med ditt hus kan vi stå till tjänst. Med våra flexibla uterum och terrasstak från suveräna Renson® kan du med ett knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa det klimat som passar just för stunden.

Våra terrasstak och uterum är av högsta kvalitet, tillverkade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat. Rummen kan klara såväl regn som snö samt vindstyrkor på uppemot 17 till 32 m/s beroende på tillämpning. Alla uterum och terrasstak måttanpassas efter kundens önskemål och går att få i en uppsjö av färger och utföranden. Vi ritar upp din pergola i 3D så att du själv kan se hur den blir i din miljö. Sedan gör vi eventuella justeringar tills du som kund blir 100% nöjd.

Med ett uterum från oss kan du vara säker på att du får hög kvalitet och lång livslängd. Att skapa en flexibel utemiljö där du med enkla manövrar kan ändra din miljö i uterummet är ett smart sätt att förlänga sommaren. Runt om i Göteborg med omnejd monterar vi också våra lösningar i samband med uteserveringar. Flera av Göteborgs bästa lägen kommer att ha uterum från oss på ProfilMontage. Vi återkommer här på hemsidan och i sociala media med mer info om detta.

Vi på ProfilMontage ligger i Billdal strax söder om Göteborg. Varför inte titta förbi vårt showroom? Ring innan så ser vi till att vara på plats och tar emot dig. Låt oss prata pergola över en kopp kaffe. Varmt välkommen att bli inspirerad. Om du vill kan du med fördel ta en blid på ditt hus eller trädgård och ha med dig till mötet. Annars mejla. Naturligtvis kommer vi gärna till dig också. Med passion för pergola.

Läs mer om våra uterum här.