m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Glasräcken med omväxlande möjligheter

Våra innovativa glasräcken är höj- och sänkbara. Det betyder att glasräcket i ett upphöjt läge fungerar som ett vindskydd. I nersänkt läge, när vinden inte ligger på, sänks den rörliga delen enkelt ned och blir ett glasräcke. Snyggt, praktiskt och smart. Våra glasräcken har snabbt blivit mycket populära. Bakom innovationen finner vi designern och innovatören Fredrik Johansson från Halmstad. Faktum är att glasräcken av denna typ fungerar lika bra för privatpersoner som företag och restauranger samt caféer. Glasräcken ger en snygg och stilren känsla och passar i de flesta sammanhang.

Produkten är ny på marknaden och är resultatet av en kreativ produktutveckling. Materialet och alla detaljer är noga utvalda och speciellt utvecklade för att klara vårt nordiska klimat och marknadens höga förväntningar.

Variation efter väder och vind

Våra glasräcken har en design och konstruktion som  är mönsterskyddad. Produkten heter ClickItUp.
Glasräckets flexibilitet ger dig som användare  möjlighet att anpassa dig till variationer i väder och vind. Alla ProfilMontages ute-produkter hjälper dig att förlänga utomhussäsongen. Vi är experter på solskydd, uterum och annat som hör den “långa” sommaren till. Vi finns i Billdal söder om Göteborg. Hör gärna av dig om du vill hälsa på i vårt showroom, så visar vi glasräckets funktionalitet för dig. Ring oss gärna innan så vi säkert finns på plats. Du når oss enklast på 031 – 84 16 00. Kom ihåg att Peter Eveby hos oss kan rita i 3d för att du som kund ska få ser hur ditt nya glasräcke, pergola eller uterum ser ut virtuellt. Sedan kan vi i lugn och ro designa vidare tills du som kund är 100% nöjd. Vid leverans och montering blir resultatet perfekt. Vi älskar nöjda kunder därför att nöjda kunder kommer tillbaka. Varmt välkommen med din förfrågan. Vi vill bli din leverantör av glasräcken i Göteborg, Billdal.

Se filmen nedan för en kort presentation av våra glasräcken. Mycket nöje.