m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Det är Peter Eveby, delägare, som idag gör alla 3D-skisser och designförslag till våra kunder. Det kan handla om uterum, pergola, solskydd , moderna “markiser”och mycket mer. En mycket uppskattad tjänst som gör det möjligt för dig att direkt se och uppleva din nya utemiljö virtuellt. För att sedan kunna göra eventuella justeringar för ett perfekt resultat. Tryggt och säkert.

Peter är född och uppvuxen i Sollefteå. Men hade en lite avstickare i 6 års åldern till Saudi Arabien då pappan arbetade där under ett par år. Under uppväxten var det full fart som gällde. Peter körde slalom, motocross, fyrhjuling och snöskoter. Efter lumpen flyttade Peter med familj till Göteborg som är mammas hemstad. Här blev det studier till Civilingenjör på Chalmers. Sedan följde en fin karriär på i tur och ordning Volvo Personvagnar, Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar. I början arbetade Peter med provning för att sedan bli projektledare. En stor del kom då att handla om hybrider och laddhybrider.

Under sin tid inom Volvosfären började Peter mer och mer längta efter att köra eget. Peter ville ha mer kundkontakt, se slutresultatet och göra affärer. Då grannen Magnus ”Ölme” Johansson VD på ProfilMontage frågade Peter om råd i en affärsangelägenhet fann man varandra direkt. Magnus köpte då helt enkelt ut övriga delägare och erbjöd Peter möjlighet att köpa in sig i firman istället. Här skapades ett Dream team. Magnus med sin sociala kompetens, driv och kontaktnät alltid redo att skjuta på volley samt strategen och tänkaren Peter med sin stora tekniska kompetens. Peter har alltid en dator under armen och älskar att designa och rita för sina kunder. För Peter är ny teknik och nya innovationer det bästa som finns.

Det du inte visste om Peter är att han kan cykla enhjuling.

Hör av dig till oss på ProfilMontage så ska vi berätta mer om våra moderna och funktionella lösningar för uterum med mera.