m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Magnus “Ölme” Johansson har varit utlandsproffs, landslagsman och spelare i IFK Göteborg. Nu driver Magnus ProfilMontage.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?
– Hmmm … Jag tycker att det var fantastiskt att få slå Porto på hemmaplan i Göteborg 1992 i Champions Leauge. Vi avgjorde i 90:e minuten. Sedan var det såklart en upplevelse att samma år få spela i OS. Bara att få äta frukost och middag med alla stora stjärnor inom andra idrotter var häftigt.

Vad har du för hobbys idag?
– Jobbet såklart. Men också Golf och fiske. Jag metar gärna och Abborre är en favorit.

Har du familj?
– Jajamän, jag är sambo med Petra sedan 22 år och vi har barnen Lucas 17, Vincent 12 och Stella 10. Sedan har vi två Raggdoll-katter också. De sover hela dagarna och lever rövare på natten. De väcker oss minst 3 gånger per natt.

Favoritmat?
– Långkokta fläskkotletter i gräddsås med saltgurka och kokt potatis. Mums.

Vad du inte visste om Magnus?
– När jag var 8 år och gick i tvåan skulle vi skriva en uppsats. Jag skrev 3 fulla A4 om att jag skulle bli fotbollsproffs. Jag hade ett grymt fokus redan då.

Varför startade du ProfilMontage?
– Jag var lite mellan jobb och var sugen på någon ny utmaning. Då frågade Lars Hammarstrand, som nyss blivit Nordenchef för företaget Renson, om inte jag skulle börja jobba med deras produkter. Lars känner jag genom att våra barn går i samma skola. Lars berättade mer och visade vilka suveräna produkter det handlade om. Jag tände på alla cylindrar och startade ProfilMontage. Det är 4 år sedan och vi växer lite för varje år. Jättekul