m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Har du tröttnat på dina markiser som blivit solblekta och fula. Kika på det här. Arkitekten till detta fina hus har skapat ett vardagsrum med jättefönster i vinkel. För att skapa en praktisk helhet monterades moderna solskydd som inte syns i onödan. Solskydden är samtidigt flexibla och du kan se igenom dem från insidan. De skyddar också effektivt mot värmestrålning. Hör av dig till oss om du vi se konceptet i verkligheten. Vi träffar dig gärna för en demonstration i vårt showroom i Billdal. Ring eller mejla oss innan så att vi säkert är på plats. Vi skapar solskydd för alla miljöer där man önskar en långsiktig och hållbar lösning.

Kontakta oss idag.