m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Våren kommer med stormsteg och det börjar bli dags för Göteborgs populäraste uterum, uteserveringarna. Vi är mycket glada över att vi får leverera några riktigt spännande lösningar till flera restauranger i stan. I nästa vecka börjar vi till exempel med att bygga utanför den klassiska biografen Spegeln på Avenyn. Som numera sedan många år huseras av Burger King. Vi tog en bild idag innan vi börjat bygga. En så kallad “före”-bild. “Efter-bild” kommer så snart vi är klara. Vi är också med och levererar till en nygammal klassisk krog i Göteborg. Den har ett av Göteborgs bästa lägen. Vilken det är får vi återkomma till inom kort.